Οικονομικά Laptop, PC και Κινητά - PCLife.gr

Η εταιρία μας

Η Εταιρία μας Τechnical Professional Solutions καταρτίζεται από έμπειρο προσωπικό στον τομέα των επισκευών στο αντικείμενο των ηλεκτρονικών υπολογιστών και της σχεδίασης ιστοσελίδων (websites) . Η εταιρία ιδρύθηκε το 2014 σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες της αγοράς για  Άμεσες και Οικονομικές λύσεις καθώς προσφέρει παρωχημένες υπηρεσίες με γνώμονα τις εξής παραμέτρους:

  • Διαφάνεια
  • Επαγγελματισμός
  • Σαφήνεια

Ο στόχος της “Technical Professional Solutions” είναι η ανάπτυξη μιας μακροπρόθεσμης σχέσης “Εμπιστοσύνης”με τους πελάτες της. Ο τρόπος αντιμετώπισης των προβλημάτων  γίνεται με άξονα των επαγγελματικών μας προδιαγραφών έπειτα συζήτησης με των πελάτη.  Εμπιστευτείτε μας και είμαστε σίγουροι ότι θα μας εμπιστευτείτε ξανά όπως όλοι οι πελάτες μας!

PC Life - Ηλεκτρονικό Κατάστημα - 2016

Company

Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος e-shop (PC Life) 

Δημιουργήσαμε το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα λιανικής έπειτα από απαίτηση των πελατών μας για ευκολότερη πρόσβαση και εξυπηρέτηση. Εμπορευόμαστε καινούριους και ανακατασκευασμένους υπολογιστές - οθόνες - περιφερειακά είδη - κινητά τηλέφωνα και στοχεύουμε στην εξυπηρέτηση ιδιωτών και επιχειρήσεων. Έχουμε αναπτύξει πανελλαδικό δίκτυο πελατών καθώς εξυπηρετούμε άμεσα και υπεύθυνα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Γνώμες πελατών

Εξαιρετική δουλειά, επισκευάστηκαν οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές της εταιρίας μας εντός λίγων ημερών από την παραλαβή τους. Μείναμε αρκετά ευχαριστημένοι με τις προσιτές τιμές, συνεχίστε το εξαιρετικό σας έργο!

Pilux and Danplex A.E (Εταιρία Ηλεκτρολογικού Υλικού - Συντήρηση Υπολογιστών)

Παρήγγειλα σταθερό υπολογιστή αξίας 50 Ευρώ για χρήση internet, κατέφθασε εντός 2 ημερών στον χώρο μου και λειτουργεί άψογα για την χρήση που το επιθυμούσα! Συνεχίστε τις εξαιρετικές προσφορές σας!

Πέτρος Λ. (Ιδιώτης - Αγορά Η/Υ - Πύργος Ηλείας)